Waterpolo masculí
Esports 19/07/2014

La selecció espanyola masculina goleja França i es manté quarta (13-5)

Albert Español, amb cinc gols, ha estat el màxim realitzador de l'equip entrenat per Gabi Hernández

Espanya ha derrotat França a l'Europeu de Budapest / RFEN

BarcelonaLa selecció espanyola masculina de waterpolo ha derrotat Fança per golejada en el quart partit de l'europeu de Budapest. Els homes de Gabi Hernández han fet un partit sòlid, liderada en atac per un efectiu Albert Español, autor de cinc gols, i es mantenen en la quarta posició a l'espera de disputar el darrer enfrontament de la fase de grups.

L'equip necessitava la victòria per assegurar el pas als quarts de final i també per mirar de tenir un creuament més assequible a la següent ronda. Els homes de Gabi Hernández han respost a la piscina amb una defensa molt ben ordenada i rapidesa en els atacs. El primer quart ha acabat amb victòria espanyola per 2-0, i la selecció francesa tan sols ha pogut oposar resistència al segon parcial, que ha empatat (3-3) per marxar al descans amb un 5-3 per Espanya. Als altres quarts, però, la superioritat dels de Gabi Hernández ha estat total i el partit ha acabat amb un contundent 13-5.

Espanya tancarà la fase de grups aquest dilluns contra Sèrbia (16 h), equip que és tercer empatat a punts amb els de Gabi Hernández.

Espanya 13-5 FrançaParcials:

2-0, 3-3, 4-2 i 4-0Espanya:

Iñaki Aguilar, Alberto Munarriz (2), Javi Bustos, Marc Roca (1), Guillermo Molina (1), Marc Minguell (1), Balasz Sziranyi, Albert Español (5), Marc Larumbe, Fran Fernández (1), Blai Mallarach, Xavi Garcia (1) i Edu Lorrio. Entrenador: Gabi HernándezFrança:

Remi Garsau, Remi Saudanier, Arnaud Jablonski, Enzo Khasz (1), Romain Blary, Thibaut Simon, Mathieu Peisson, Manuel Laversanne, Mehdi Marzouki, Mickael Cellers (2), Petar Tomasevic (1), Alexandre Camarasa (1) i Jonathan Moriame. Entrenador: Florian BruzzoÀrbitres:

Petar Abramovic (Montenegro) i Mario Bianchi (Itàlia)