HOQUEI HERBA MASCULÍ
Esports 03/06/2011

L’Atlètic s’encomana a ‘la Catedral’ per revalidar el títol de lliga contra el Club de Campo

Després de perdre a Madrid (5-4) els groc-i-negres necessiten guanyar dissabte i diumenge per capgirar l'eliminatòria i proclamar-se campions de lliga

Oriol Malgosa
2 min
Xavi Castillano tracta de frenar Sergi Enrique.

MatadeperaL'Atlètic haurà de suar de valent per aixecar la seva dinovena lliga. La derrota de la setmana passada a Madrid, ha situat la final del play-off en una situació límit pels de Roger Pallarols, que no poden fallar davant d'un Club de Campo que es veu més a prop que mai de guanyar la seva segona lliga de la història. Després de 53 anys de sequera i d'haver professionalitzat l'equip a cop de talonari, el conjunt entrenat per Xavi Arnau pot tornar a tocar la glòria en la competició regular. Davant seu, un Atlètic expert en capgirar eliminatòries de tots colors, però que enguany ha perdut contra els madrilenys en els dos partits decisius: la final de la Copa del Rei i els quarts de final de l'Euro Hockey League.

El play-off torna a Can Salas amb una expectació màxima i dos equips amb possibles baixes importants. L'Atlètic té el dubte de Jordi Carrera, que no va poder jugar la setmana passada per una lesió al genoll i que, tot i haver participat en els entrenaments de l'equip, la seva participació a la final és una incògnita. En la mateixa situació es troba Victor Sojo per part del conjunt madrileny. El davanter cordovès tampoc va jugar en el primer enfrontament i aquesta setmana s'ha entrenat a banda del grup.

Tot és a punt a Can Salas perquè comenci una final que podrà ser seguida en directe per la web de la federació espanyola (http://www.rfeh.es/hockeytv). La pàgina oferirà el partit de dissabte a la una del migdia, i l'hipotètic tercer partit que es jugaria diumenge a 2/4 d'una. Aquesta és l'última cita de la temporada per l'Atlètic, mentre que el Club de Campo disputarà la setmana vinent la final four de l'Euro Hockey League a la Haia, Holanda. Xavi Castillano, Edi Tubau i Xavi Arnau del Club de Campo i Marc Sallès, jugador que milita a l'Orange Zwart holandès, seran els representants catalans a la competició.

stats