Torneig Godó
Esports 18/04/2011

Andy Murray, amb molèsties, decidirà aquest dimarts si es retira del Godó

El tenista escocès, segon cap de sèrie del torneig, va acabar el Masters de Montecarlo amb problemes al colze, i hauria de debutar dimecres contra Malisse o Ferrero

Redacció
1 min
59è Torneig Godó

BarcelonaL'escocès Andy Murray, segon cap de sèrie del torneig Comte de Godó i quart jugador del rànquing mundial, decidirà demà si participa a Barcelona o finalment hi renuncia a causa d'uns problemes al colze dret.

"No m'he entrenat des Montecarlo. Avui he visitat un metge i demà, a les onze o les dotze sortiré a la pista a entrenar. Segons com em senti, decidiré si jugo o no", ha anunciat aquesta tarda en roda de premsa.

L'escocès va jugar infiltrat el partit de semifinals de Montecarlo davant Rafael Nadal, però les molèsties van tornar a aparèixer en el tercer set i després del xoc de dissabte passat. Des de llavors no ha tocat la raqueta.

"No he tingut una lesió així abans. Sembla que és una inflamació. No és res greu, però tampoc vull que es converteixi en alguna cosa més. Esperarem el que diguin els metges i a veure com estic demà ", ha manifestat.

El debut de Murray està previst per al proper dimecres, quan hauria d'enfrontar en segona ronda al guanyador del partit entre el belga Xavier Malisse i l'espanyol Juan Carlos Ferrero.

Si finalment decideix retirar-se, el torneig perdria al seu segon cap de sèrie i un jugador de la fase prèvia ocuparia el seu lloc en el quadre.

stats