TENIS
Esports 14/03/2012

Murray completa el repòquer dels 'Top 10' que disputaran el Comte de Godó

La 60a edició del Trofeu Comte de Godó es disputarà al Reial Club de Tenis de Barcelona del 21 al 29 d'abril

Efe
1 min

BarcelonaL'escocès Andy Murray, quart jugador en el rànquing de l'ATP, completa el repòquer de tenistes entre els deu millors del món que participaran en la 60a edició del Trofeu Comte de Godó, que es disputarà al Reial Club de Tenis de Barcelona del 21 al 29 d'abril que ve.

En la llista oficial d'inscrits, que l'organització del torneig ha fet pública aquest dimecres al matí, figuren a més de Murray el balear Rafael Nadal, número dos mundial i sis vegades campió a Barcelona; el xabià David Ferrer (5), finalista en tres ocasions; el txec Tomas Berdych (7) i el serbi Janko Tipsarevic (10).

Murray, ara entrenat pel mític Ivan Lendl, i Berdych havien d'haver participat l'any passat en el Godó, però una lesió al colze i una grip intestinal, respectivament, els van obligar a anunciar la seva retirada en la jornada del seu debut.

Aquesta serà, per tant, la quarta participació del tennista britànic a Barcelona, després de la de 2005 (va caure en primera ronda davant el txec Jan Hernych), 2006 (va perdre a segona ronda davant l'espanyol David Ferrer) i 2008 (va ser derrotat també en segona ronda pel croat Mario Ancic).

El torneig presenta un total de nou jugadors inscrits entre els vint primers del món, entre ells Nicolás Almagro (12), Feliciano López (15) i Fernando Verdasco (19), que torna a Barcelona després que l'any passat declinés defensar el títol, en no arribar a un acord econòmic amb l'organització.

Aquests són els setze caps de sèrie del Godó:

Rafael Nadal

Andy Murray

David Ferrer

Tomas Berdych

Janko Tipsarevic

Nicolás Almagro

Feliciano López

Kei Nishikori

Fernando Verdasco

Juan Mónaco

Marcel Granollers

Milos Raonic

Radek Stepanek

Kevin Anderson

Juan Ignacio Chela

Bernard Tomic

stats