FÓRMULA 1
Esports 24/03/2011

Alguersuari: "Les expectatives són estar als punts el més aviat possible"

Jaume Alguersuari, l'únic català de la graella de Fórmula 1, creu que aquest any el seu equip, Toro Rosso, hauria d'acabar la temporada en la vuitena posició

Efe
1 min
Jaume Alguersuari està preparat per afrontar la nova temporada.

MelbourneJaume Alguersuari (Toro Rosso) ha manifestat que les expectatives per a la present temporada són estar entre els punts el més aviat possible. "Les expectatives són les mateixes que teníem a principis d'any quan es va fer el cotxe: estar en els punts el més aviat possible i acabar l'any en la vuitena posició del Mundial de Constructors".

"Però", ha prosseguit, "sobretot acabat la cursa, veure com funcionen els pneumàtics en un altre circuit, en unes altres circumstàncies, com va realment el cotxe en comparació amb la resta i on estem per fer-nos una idea de com pot ser l'any".

Alguersuari ha confessat que havien fet "unes proves relativament bones". "Hem vist que el cotxe té potencial, més que l'any passat sense cap dubte, l'equip té més experiència, és el segon cotxe que fa, coneixem més els pneumàtics, jo m'he trobat bé, no hem tingut problemes de fiabilitat i el sentiment de l'equip és molt bo", ha explicat.

Tot i això, Alguersuari és caut. "Cal ser una mica conservador i no creure's res, perquè mai saps el que pot passar, qui serà ràpid. Les prediccions que hi ha no me les crec fins que comprovi el dissabte on estarem", ha afegit.

Sobre els nous pneumàtics Pirelli, ha admès que "cada cop entenem més com funcionen, com van. Són difícils de preveure. A vegades t'esperes una cosa que no et donen però cada cop ens habituem més al pneumàtic", ha destacat Alguersuari, que ha continuat: "Hi ha moltes incògnites, però hi són per a tots".

stats