FÓRMULA 1
Esports 08/03/2011

Red Bull ataca primer al Circuit de Catalunya

Mark Webber aconsegueix el millor temps en la primera jornada dels últims entrenaments de pretemporada al Circuit de Catalunya, que se celebren fins dissabte

Redacció
1 min
Mark Webber, durant la sessió d'aquest dimarts al Circuit. ALBERT GEA / REUTERS

MontmelóRed Bull, McLaren, Lotus Renault, Force India, Sauber, Toro Rosso, Team Lotus i Virgin Racing han estat les escuderies que han rodat en la primera jornada dels Formula One Test Days al Circuit de Catalunya, els darrers entrenaments de pretemporada abans de l'inici del Mundial.

Mark Webber (Red Bull) ha estat el pilot més fort del dia, dominant bona part de la jornada amb un millor temps d'1:22.544. L'australià també ha estat el que més voltes ha completat sobre el traçat del Circuit, amb 97 voltes. Tres dècimes l'han separat del britànic Jenson Button (McLaren) i de Vitaly Petrov (Lotus Renault), amb 1:22.910 i 1:22.937, respectivament. Webber, Button i Petrov han estat els tres únics pilots que han rodat en 1:22, amb més d'1 segon de diferència sobre el quart classificat, en aquest cas Sergio Pérez (Sauber) amb un millor crono d'1:24.117 –el pilot mexicà, que debuta enguany al Mundial, ha aconseguit baixar de l'1:22, però l'han desqualificat perquè s'ha saltat una xicana–.

Les escuderies han rodat aquest dimarts, i ho faran durant els propers dies de test, amb els pneumàtics P Zero que s'utilitzaran en els tres primers Grans Premis, els compostos durs i els tous. Els cinc dies d'entrenaments col·lectius, en què cada escuderia realitzarà les seves quatre últimes jornades de test de pretemporada, serviran per acabar de definir els monoplaces que es veuran a la prova inaugural del Mundial a Austràlia el 27 de març.

stats