Fórmula 1
Esports 31/01/2011

Schumacher respon a Alonso i diu que necessita encara temps per a un nou títol

El pilot alemany, de 42 anys, diu al diari 'Bild' que no té per què amagar-se davant rivals com l'actual campió del món, Sebastian Vettel, de 23 anys

Redacció
1 min

BarcelonaEl set cops campió del món de Fórmula 1, l'alemany Michael Schumacher, considera que, contràriament al que pensa l'asturià Fernando Alonso, ell encara necessita temps per aconseguir la propera temporada un nou títol mundial.

"Encara no hem arribat a aquest moment", afirma el pilot alemany en declaracions al diari Bild un dia abans de començar a València les primeres proves oficials amb el seu equip, Mercedes.

Schumacher adverteix, tot i això, que és "realista" per part d'Alonso comptar amb ell com a rival, ja que d'acord amb la seva experiència es troba ja "clarament en la corba ascendent" del seu desenvolupament. El pilot alemany, de 42 anys, afirma que no té per què "amargar-se" davant rivals com el seu compatriota i actual campió del món, Sebastian Vettel, de 23. "No es tracta només d'un noi de 23 anys. Hi ha alguns joves més. Però quan em miro a mi mateix m'adono que físicament, l'any passat, no vaig tenir res a amagar per estar a la cúpula mundial", afirma.

Diu, a més, que ja té ganes de provar el nou cotxe. "Estic com un nen amb els regals de Nadal", diu, malgrat que serà el seu company, Nico Rosberg, qui donarà la volta inaugural demà dimarts al circuit Ricardo Tormo de Xest.

stats