MotoGP
Esports 21/10/2012

La pluja obliga a aturar la cursa de MotoGP quan Pedrosa era el líder

A falta de set voltes pel final els comissaris han ensenyat la bandera vermella, just després que Lorenzo estigués a punt de caure

M. Molina
1 min
Dani Pedrosa, just després que els comissaris ensenyessin la bandera vermella a Sepang per la pluja

BarcelonaLa pluja ha estat, indiscutiblement, la gran protagonista d'aquest diumenge a Sepang. Ha fet acte de presència en totes les proves, i en les de la categoria mitjana i reina ha obligat els comissaris a ensenyar la bandera vermella. A MotoGP, direcció de cursa ha aturat la prova quan faltaven set voltes pel final i Dani Pedrosa era el líder, i els comissaris estan pendents del temps per decidir si continuen o no.

Poc abans que s'aturés la prova de MotoGP ha començat a ploure amb força a Malàisia i els pilots han augmentat notablement el temps. A més, alguns d'ells han caigut per culpa de l'asfalt, totalment xop.

Jorge Lorenzo ha assenyalat amb el dit el cel, advertint els comissaris que les condicions meteorològiques eren molt dolentes. Tanmateix, i després d'un parell d'advertiments, direcció de cursa ha decidit ensenyar la bandera vermella just quan el mallorquí ha estat a punt de caure.

La decisió no ha estat gaire ben rebuda al 'box' de l'equip Repsol Honda, ja que Dani Pedrosa –aspirant al títol– era líder i Stoner estava a punt de superar Lorenzo a la pista.

Els comissaris han explicat que en el cas que la cursa no es pogués reprendre, es repartirien els punts com si s'hagués completat amb normalitat. Així, Pedrosa en sumaria 25 i Lorenzo 20. D'aquesta manera, el català li retallaria una mica més la distància al Mundial i ara estaria a 23 punts del mallorquí.

stats