Esports 29/11/2015

Quart triomf consecutiu d'una Santboiana en ratxa (56-7)

La Santboiana ha derrotat el Pozuelo / EDUROIS

Sant BoiLa UE Santboiana ha aconseguit el quart triomf consecutiu de la temporada després de derrotar el CRC Pozuelo per un contundent 56 a 7. Un partit plàcid que ha quedat resolt abans del descans i on els locals han exhibit la seva superioritat.

De fet, el matx estava sentenciat al minut 21 gràcies a quatre assaigs de Chipman, Javi Ortega, Héctor García i Josh (aquest últim, després d'una cursa de 50 metres). Quatre marques que donaven el bonus ofensiu als de Sant Boi.

El CRC només ha pogut anotar amb una gran jugada atacant, en velocitat, que ha merescut l'ovació local. Tanmateix, Josh, amb un xut a pals ha tornat a distanciar la Santboiana, que guanyava 27-7 al descans.

A la represa s'ha calmat el joc, tot i que s'ha mantingut el domini local. Afa, en dues ocasions, s'ha encarregat d'ampliar el marcador. I en uns últims diu minuts exuberants, Nil, Castle i Tenga han situat el 56-7 definitiu.