Publicitat
Publicitat

Líbia

Uns 200 manifestants protesten contra Gaddafi a Barcelona

La Plataforma Aturem la Guerra i la Casa de Tunis denuncien la “massacre del règim libi” i lamenten la passivitat dels governs de la UE davant la repressió

Unes 200 persones s'han congregat a la Plaça Sant Jaume de Barcelona per protestar contra el règim de Muammar al-Gaddafi i la passivitat dels governs de la Unió Europea davant de la repressió del règim. En un comunicat la plataforma Aturem la Guerra i la Casa de Tunis han denunciat la “massacre de Gaddafi” i han lamentat que “la UE doni suport polític al govern libi i li vengui armes”. “Des del 2003, Occident ha oblidat que Líbia té un règim dictatorial i s'ha convertit en un aliat”, diu el text.

Els manifestants han condemnat la “brutal repressió” de Gaddafi i “la vista grossa de la UE davant de la repressió”. A més, han exigit als governs català i espanyol una condemna contundent de la repressió i el suport a les demandes legítimes de la població líbia, i a totes les revoltes per la justícia social del món àrab. Els convocants també han denunciat que la UE actua amb contundència en altres casos.

Etiquetes

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT