BRASIL
Internacional 01/03/2011

Almenys 16 morts durant una desfilada del Carnaval de Brasil

Una línia elèctrica d'alta tensió ha caigut sobre els centenars de seguidors de la marxa i ha causat 54 ferits a Minas Gerais. La policia creu que els focs artificials han provocat l'accident

Agències
1 min

Rio de Janeiro p { margin-bottom: 0.21cm; } Almenys 16 persones han mort electrocutades durant una desfilada del Carnaval de Brasil a la localitat de Minas Gerais. Una línia elèctrica d'alta tensió va caure sobre la multitud, segons ha informat la policia. A més, 54 persones han resultat ferides en l'accident. Les autoritats han explicat que com que la gent estava molt junta en la desfilada “el corrent ha passat de persona en persona”. La principal hipòtesi de la investigació és que els focs artificials han provocat la caiguda de la línia elèctrica.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

És la tercera tragèdia que ha colpejat aquest any el Carnaval brasiler. El 20 de febrer, una jove va morir després de caure des d'un camió d'una desfilada. I el 7 de febrer, un incendi va arrasar tot un magatzem de Rio de Janeiro on els principals grups de samba construïen les seves carrosses.

stats