Publicitat
Publicitat

Iran

Després de la repressió de les manifestacions de dilluns

Ahmadinejad diu que els opositors són "enemics" i amenaça de castigar els organitzadors de les protestes

En plena onada de canvi a la regió, el president de l'Iran declara a la televisió estatal que les proteses "no van enlloc". Les autoritats reconeixen que dues persones han mort a les protestes

El president Mahmud Ahmadinejad ha dit que les protestes de l'oposició que es van produir dilluns a diverses ciutats iranianes no "van enlloc" i ha amenaçat  de castigar els seus organitzadors. Ahmadinejad va dir a la televisió estatal que els "enemics" estan intentant "entelar la brillantor de la nació iraniana".

Dilluns, milers de persones es van reunir a la plaça Azadi de Teheran en solidaritat amb les revolucions de Tunísia a Egipte - la seva primera protesta important de la dissidència des de desembre de 2009, després de la reelecció d'Ahmadinejad. Els manifestants cridaven "Mort als dictadors" i segons han reconegut les autoritats dues persones van morir a la repressió. El màxim responsable de la policia, Ahmed Reza Radan, va dir que s'havien produït detencions, però no va especificar quantes.

Etiquetes

Més continguts de

315

Clinton vs. Trump

El duel més insòlit de la història per la presidència dels Estats Units

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT