Publicitat
Publicitat

BAHRAIN

Milers de xiïtes es manifesten contra Al-Khalifa

Un home mor en els enfrontaments entre la policia i els assistents al funeral de la primera víctima a Bahrain des que van començar les revoltes

Milers de xiïtes s'han manifestat a Bahrain després de la mort d'un home en els enfrontaments entre la policia i els assistents al funeral del jove mort dilluns a la marxa contra el govern. Unes 2.000 persones han escortat el fèretre d'Ali Mushaima des de l'hospital fins a casa seva. Les dues morts obren la porta a nous enfrontaments entre els xiïtes -majoria al país- i les forces de seguerat sunnites afins al règim d'Al-Khalifa. Els manifestants, encoratjats per les revoltes a Tunísia i Egipte, demanen la renúncia del primer ministre, que governa el país des de la proclamació de la independència el 1971.


La pobresa, l'atur i els intents del govern per equilibrar la demografia nacionalitzant sunnites estrangers han provocat que els xiïtes surtin als carrers per exigir el final del règim, l'alliberament dels presos polítics i la creació d'una nova constitució. “Necessitem un govern del poble, no només de la família Khalifa”, ha dit un manifestant.

Etiquetes

Més continguts de

315

Clinton vs. Trump

El duel més insòlit de la història per la presidència dels Estats Units

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT