Mèdia 23/10/2011

"ETA va acordar la seva fi en una assemblea al juliol i després de l'èxit de Bildu el 22-M", a la portada d''El País'

El diari presenta les "claus secretes" del "cessament definitiu" de la violència d'ETA. També destaca que la divisió "s'accentua a Líbia després de la mort de Gaddafi" i avança un sondeig sobre la fi del terrorisme: "el 53% desconfia de l'anunci d'ETA"

Ara
1 min
Portada 'El País'

BarcelonaEl diari El País destaca a la seva portada que Josu Ternera va tenir "un paper fonamental" a l'hora de prendre aquesta decisió i que el president del PNB, Iñigo Urkullu, va "aplanar el camí" de la banda armada amb Zapatero i Basagoiti.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

ABC i El Periódico obren amb dos líders del PP: María Dolores de Cospedal i Mariano Rajoy, respectivament. Tot dos coincideixen perfectament en el seu breu lema: amb ETA no s'hi pot cooperar. ABC titula: "Amb ETA no hi ha res negociable". El Periódico escriu: "Amb ETA no hi ha res de què parlar".

El Mundo, destaca que "més d'un milió de votants del PSOE s'ha passat ja al PP". A més, el rotatiu dedica la meitat dreta de la seva portada d'aquest diumenge a una foto de la manifestació abertzale d'ahir i titula: "Marea independentista". En petits destacats, recorda també la mort d'"Antoñete, el torero de la metxa blanca" i que "els militars desconfien i demanen que segueixin les polítiques de 'fermesa'".

La Vanguardia, igual que el diari de Pedro J., parteix la seva portada en vertical i explica a la dreta que "Merkel exigeix més sacrficis a Itàlia i Espanya". A la meitat esquerra, la foto de la manifestació abertzale serveix d'encapçalament per al títol: "Víctimes i presos el repte de la pau".

stats