18/04/2012

Els cromos: Joan Sureda, Fátima Báñez, Cristiano Ronaldo

1 min

Joan Sureda. El director d'Indústria va arrencar rialles entre els empresaris quan va il·lustrar dilluns els enormes reptes industrials de Catalunya. "Com es menja un elefant? Doncs, a trossos", va dir. Tot seguit va reconèixer que no era la millor metàfora després del polèmic accident del rei.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Fátima Báñez. En una Espanya gairebé monocolor pel que fa a madridisme, la ministra de Treball és una de les poques excepcions. Báñez, natural de Huelva, és del Barça i també tota la seva família (el seu pare era un fan de Johan Cruyff). L'únic ministre català al govern espanyol, Jorge Fernández Díaz, és un conegut seguidor espanyolista.

Cristiano Ronaldo. El jugador del Reial Madrid va perdre ahir tres parells de botes a l'Allianz Arena de Munic, o, més ben dit, els hi van robar. Segons va avançar la web Todomercadoweb i va confirmar via Twitter el portaveu de Mourinho, l'equip es va trobar que hi havia hagut un robatori al vestidor de l'estadi del Bayern poc abans del partit. En conjunt havien desaparegut sis parells de botes i samarretes del mateix Ronaldo, de Benzema i d'Özil. Ara, no deu ser per això que van perdre el partit.

stats