Política 19/06/2015

"I love Spain. I love Catalonia": la nova acció de campanya de l'ANC

L'entitat que lidera Jordi Sànchez reparteix mig milió de diaris informatius a les àrees metropolitanes de Barcelona i Tarragona amb continguts en català i en castellà per fer arribar l'argumentari independentista als sectors socials que n'estan més allunyats

Pau Cortés
1 min
L'ANC ha distribuït 500.000 exemplars del periòdic a les àrees metropolitanes de Barcelona i Tarragona / RUTH MARIGOT

BarcelonaPer llegir el diari editat per l'ANC complet, cliqueu aquí

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha repartit aquest divendres mig milió de diaris informatius amb el titular 'I love Spain. I love Catalonia' a la portada. Ho fa amb el ja clàssic cor que va popularitzar el dissenyador Milton Glaser per promocionar Nova York el 1977. Aquesta proposta de campanya és una de les accions que l'entitat que dirigeix Jordi Sànchez farà de cara a les eleccions del 27-S per tal que s'imposi el sobiranisme.

El diari, de 8 planes i en català i castellà, ha estat repartit sobretot a les àrees metropolitanes de Barcelona i Tarragona. L'entitat busca fer entrar amb força el seu argumentari en territoris fins fa poc hostils amb l'independentisme. I ho fa en aquesta ocasió mostrant l'independentisme no com un projecte antiespanyol, sinó partidari d'una relació de veïnatge normalitzada i basada en el respecte. En aquesta edició de diaris de l'ANC donen el seu testimoni a favor de l'estat propi l'actriu Montserrat Carulla, el cantautor Paco Ibáñez, el cantant Dyango i el catedràtic madrileny Ramón Cotarelo.

Carta d'Eduardo Reyes al seu cosí

A la contraportada, el president de Súmate, Eduardo Reyes, publica una "Carta al meu estimat cosí germà de Còrdova", en què desmunta les "mentides" que, diu, escampa el govern i els principals partits espanyols per criminalitzar el projecte independentista.

Per llegir el diari editat per l'ANC complet, cliqueu aquí

stats