CANVI DE CICLE
Política 23/02/2015

ERC, sobre la consulta a Unió: "Tothom s'hauria de pronunciar amb molta claredat i com més aviat millor"

Alfred Bosch reclama a Jordi Pujol "transparència i saber la veritat" i insta Montoro i Sánchrez-Camacho a comparèixer també a la comissió

Roger Tugas
1 min
Alfred Bosch, en la presentació de la precampanya de les municipals de les JERC / R.T.

BarcelonaL'alcaldable d'ERC a Barcelona, Alfred Bosch, s'ha mostrat partidari aquest dilluns que Unió clarifiqui el seu full de ruta i horitzó nacional al més aviat possible. Preguntat pels periodistes sobre la possibilitat que els democristians ajornin la consulta interna per a després de les eleccions municipals, el cap de llista republicà ha declinat opinar sobre quin paper hauria de prendre la formació de Josep Antoni Duran i Lleida, però sí que ha apostat perquè els partits fixin posició aviat, ja que "tothom s'hauria de pronunciar amb molta claredat com més aviat millor". "Si algú no vol que Barcelona sigui capital d'estat, que ho digui, si algú no vol que hi hagi justícia social o transparència, que ho digui", ha insistit.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Pel que fa a la compareixença de Jordi Pujol a la comissió d'investigació del frau fiscal, Bosch ha reclamat "transparència i saber la veritat, que es pugui saber què han fet els membres de la família Pujol". Tot i això, també ha demanat que hi compareguin tots els citats, entre els quals el ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, o la presidenta del PP a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho.

stats