CAP A LES PLEBISCITÀRIES
Política 20/07/2015

Junts pel Sí: la candidatura de confluència sobiranista per al 27-S ja té nom

Romeva, Forcadell, Casals, Mas i Junqueras presenten al Museu d'Història de Catalunya l'acord de CDC, ERC i les entitats per anar plegats a les eleccions plebiscitàries

F. Casas / S. González / O. March
1 min
Romeva, Forcadell, Casals, Mas i Junqueras en l'acte de presentació de la candidatura conjunta pel 27-S / PERE VIRGILI

BarcelonaJunts pel Sí. Aquest és el nom que han triat CDC, ERC i les entitats del sobiranisme civil per presentar-se a les eleccions plebiscitàries del 27-S.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

A l'acte hi han assistit representants de CDC, ERC, les entitats civils, Moviment d'Esquerres (MES) i Demòcrates de Catalunya. Un centenar de persones han omplert la terrassa del Museu d'Història de Catalunya, al Palau de Mar, amb la ciutat de Barcelona al fons. L'escenografia ha estat sòbria: l'escenari ha estat presidit per una bandera catalana i una d'europea, sense cap logotip al darrere.

Eudardo Reyes, de Súmate i que ocuparà el número 6 de la llista per la independència, també s'ha acostat a la presentació de l'acte. També ho ha fet la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, i un dels seus antecessors en el càrrec, Joan Rigol, que formen part de Demòcrates de Catalunya. Una nodrida representació de consellers s'han acostat a l'acte de presentació de la candidatura, que derivarà en un govern de coalició en cas de victòria a les urnes.

stats