CANVI DE CICLE
Política 28/09/2013

Mas: "Nosaltres no volem posar fronteres, ens volem emancipar"

El cap de l'executiu lamenta que ja hagin sortit reaccions "negatives" des de Catalunya a la resolució aprovada pel Parlament per portar la consulta al Congrés

Acn
1 min

Vilalba SasserraEl president de la Generalitat, Artur Mas, ha assenyalat que no vol posar fronteres amb l'Estat, sinó que "allò que vol molta gent a Catalunya és emancipar-se". Mas ha afegit que durant aquest procés no es vol barallar amb ningú, "ni establir fronteres, ni tampoc construir murs". Simplement, ha matisat, "pensem que amb un projecte propi podrem viure millor". La secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, havia afirmat que "Catalunya no es mereix un govern que només parli de fronteres".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

D'altra banda, Artur Mas ha lamentat que ja hagin aparegut reaccions "negatives" des de Catalunya a la resolució aprovada pel Parlament per portar la consulta al Congrés –en relació amb les paraules del primer secretari del PSC, Pere Navarro, que l'ha considerat com una "traïció"–. Segons el president, "com més pinya millor, perquè d'adversaris ja n'hi ha fora". Mas ha assistit aquest dissabte a la inauguració del nou consistori de Vilalba Sasserra.

stats