Política 17/01/2014

La cúpula del PSC denuncia que el manifest de suport als crítics està "manipulat"

Fonts de la direcció asseguren que s'ha utilitzat el nom i el DNI de Manuel Bustos sense el seu consentiment

Ara
1 min

BarcelonaFonts properes al primer secretari, Pere Navarro, asseguren 'Crida socialista pel referèndum' que el manifest de suport als crítics està "manipulat" perquè han utilitzat noms i DNIs de persones sense el seu consentiment. Aquest és el cas, asseguren, de l'exalcalde de Sabadell Manuel Bustos, que hi figura com una de les persones que donen suport als tres diputats –Marina Geli, Joan Ignasi Elena i Núria Ventura– que dijous van trencar la disciplina de vot al Parlament. "Des del moment en què s'ha fet això, el manifest queda desautoritzat", afirmen fonts del carrer de Nicaragua.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El manifest va arrencar amb més d'un centenar de signants que ha anat 'in crescendo'. Entre ells figuren les dels exconsellers Montserrat Tura, Joaquim Nadal i Antoni Castells, l'exministre Joan Majó; els membres de l'executiva del PSC Jordi del Río, Fabián Mohedano i Marc Mur, alcalde de Flix, i el president del grup socialista a l'Ajuntament de Barcelona Jordi Martí.

Bustos va ser alcalde de Sabadell i secretari de Política Municipal de l'executiva de Navarro fins que va esclatar el cas de corrupció urbanística Mercuri el novembre del 2012, en el qual està imputat. Fins aleshores era un dels homes forts del primer secretari.

stats