POLÍTICA
Política 27/09/2013

Jordi Cañas: "Catalunya no és una colònia ni està envaïda. El dret a decidir és una 'chorrada'!"

Ciutadans i PP exigeixen aturar el procés cap a la consulta perquè consideren que fractura la societat catalana. El PP implora diàleg "sense condicions ni terminis", però amb la condició que no s'hi tracti la consulta d'autodeterminació

M.colomer
1 min

Barcelona"Catalunya no és una colònia ni està envaïda. El dret a decidir és una 'chorrada'!". D'aquesta forma el portaveu de C's ha coronat el discurs per defensar les seves propostes de resolució en el debat de política general. Se situava així un pas més enllà que el mateix PP, que ha insistit en la crida al "diàleg sense condicions", això sí, sense consulta.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Cañas ha tornat a advertir que, a criteri seu, el procés del dret a decidir està fracturant la societat catalana. Ha advocat per reformes, però en el marc de l'Estat i no només a Catalunya.

El portaveu del PP, Enric Millo, ha rebaixat notablement el to respecte de dies anteriors i ha alertat que "si el Parlament aprova resolucions que limiten i condicionen el diàleg, li estarem fent un flac favor". "No alimentin falses expectatives i carrerons sense sortida que no depenen del Parlament", ha reclamat Millo.

stats