Política 12/11/2014

Camacho: "Davant els que van vulnerar la llei amb 'xuleria', la justícia actuarà de forma implacable"

La líder del PP a Catalunya adverteix al president de la Generalitat que el govern del PP "no negociarà" mai una "imposició" de Mas com és un "referèndum de separació"

M.colomer
1 min

BarcelonaNou cop de porta del PP a cap negociació amb el president de la Generalitat, Artur Mas, que passi per una consulta sobre la independència política de Catalunya. La líder del PP a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ha advertit a Artur Mas que el govern espanyol del PP "no negociarà" mai un "referèndum de separació". Per Camacho, Mas "no vol negociar, vol imposar un referèndum d'autodeterminació, i això no és diàleg, és una imposició inacceptable".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Davant els que van vulnerar la llei amb 'xuleria', la justícia i la democràcia actuaran de forma implacable", ha advertit Camacho l'endemà que la fiscalia formalitzés la querella contra el president de la Generalitat. Per ella, Rajoy aquest dimecres ha fet "una declaració institucional molt important en defensa de la unitat d'Espanya i de la democràcia".

Diàleg acotat a les qüestions econòmiques

Segons Camacho, Rajoy no dialogarà amb Mas sobre res que no sigui la recuperació econòmica i la creació de llocs de treball. Perquè els populars volen estendre la idea que el 9-N va ser un "fracàs" que deixa clar que Mas "interpreta les derrotes com a victòries". L'argument passa per repetir que dos de cada tres catalans amb dret a participar, no ho van fer.

stats