Política 17/10/2015

Duran és ratificat per unanimitat al capdavant del partit i serà cap de llista el 20-D

Núria Orriols
1 min
Josep Antoni Duran i Lleida

L'Hospitalet de LlobregatEl líder d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, ha anunciat aquest dissabte en el si del consell nacional del partit a l'Hospitalet de Llobregat que es presentarà com a candidat a les eleccions espanyoles. Duran, que havia posat el seu càrrec a disposició de la formació, ha estat ratificat per unanimitat com a president del comitè de govern d'Unió.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Sento l'obligació de presentar-me a les eleccions", ha dit, i també ha assegurat que encara pot ser "molt útil" al país en aquest moment "determinant". Duran formalitzarà la candidatura dilluns davant el partit, que haurà d'aprovar-la a través del procediment intern establert.

Els democristians fan el seu primer consell nacional després de la derrota del 27-S. Ha començat a un quart i cinc minuts d'onze del matí amb les intervencions –a porta tancada– de Josep M. Pelegrí i el secretari general, Ramon Espadaler, que ha exposat l'informe sobre del comitè de govern sobre els comicis. Després, ha pres la paraula Duran amb els mitjans de comunicació a dins la sala.

stats