Política 09/11/2014

David Fernàndez: "Democràcia 100 - dictadura 0. Que en prenguin nota a la Moncloa"

El diputat de la CUP celebra les primeres dades de participació i afirma que el 9-N és "un tsunami democràtic contra un estat demofòbic"

Marc Toro
1 min

Barcelona"Com deia Nelson Mandela, és impossible fins que deixa de ser-ho". Aquesta ha estat la frase escollida pel diputat de la CUP David Fernàndez per valorar la jornada del 9-N. En declaracions als mitjans després de votar a l'Escola de la Concepció de Barcelona, ha celebrat les primeres dades de participació, que apunten a més d'un milió de votants, i ha afirmat que avui estem vivint "un tsunami democràtic contra un estat demofòbic". Fent el símil amb un partit de futbol ha afegit: "Democràcia 100 - dictadura 0. Que en prenguin nota a la Moncloa".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Fernàndez ha dit que les urnes del 9-N han vingut "per quedar-se" i perquè en un futur ho puguem "decidir tot", però no s'ha volgut pronunciar sobre la idoneïtat de convocar eleccions immediates. "Demà continua el combat per la llibertat", s'ha limitat a dir, i ha deixat clar que el procés no s'atura.

Fernàndez ha celebrat que el procés de participació s'hagi desenvolupat a partir de les bases de la "desobediència civil i pacífica" i ha acabat amb un record al militant de l'esquerra independentista assassinat Guillem Agulló.

stats