Política 28/05/2015

Herrera troba "antinatura" que Trias pugui ser alcalde amb els vots d'ERC, PSC i PP

El coordinador nacional d'ICV diu en una entrevista a 'El món a RAC1' que no veuria "coherent" un pacte contra Colau perquè CiU conservi l'alcaldia

Ara
1 min
El coordinador nacional d'ICV, Joan Herrera / ACN

BarcelonaEl coordinador nacional d'ICV, Joan Herrera, no veuria "coherent" un pacte entre ERC, PSC i PP per investir Xavier Trias. Encara més, considera que es tractaria d'un pacte "antinatura" i confia que no es dugui a terme. Herrera ha fet aquestes afirmacions en una entrevista a 'El món a RAC1', després que l'encara alcalde en funcions ha obert la porta en una entrevista a TV3 a repetir al capdavant de l'Ajuntament de Barcelona si Ada Colau no aconsegueix sumar una majoria forta. Perquè això fos possible, Trias necessita pactar amb ERC i PSC i, a més, rebre els vots del PP en el ple d'investidura. "[Aquest possible pacte] em crea sorpresa i contradicció evident havent sentit Trias durant la campanya", ha dit, per afegir: "La política pot fer companys de llit exòtics, però crec que no es produirà. Potser li han dit que ho faci i ell està obeint".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El líder ecosocialista també s'ha pronunciat sobre el desig de la monja Teresa Forcades de ser la candidata d'una llista de confluència de l'esquerra alternativa de cara al 27-S: "Hi ha molts noms sobre la taula i entre tots ho haurem de decidir en un procés de primàries", ha opinat amb prudència.

stats