Política 26/02/2014

El periodista Jaume Clotet substitueix Martí Estruch al capdavant del Programa Eugeni Xammar

Amb aquest pla, l'objectiu del Govern és establir una comunicació fluida amb mitjans i periodistes internacionals

Acn
1 min

BarcelonaEl periodista Jaume Clotet assumirà en breu la direcció del Programa Eugeni Xammar en substitució de Martí Estruch, que passarà a formar part del Consell de Diplomàcia Pública de Catalunya (Diplocat). El Govern va posar en marxa el Programa Eugeni Xammar al setembre del 2012 amb l'objectiu d'establir un canal permanent i fluid de comunicació amb professionals i mitjans internacionals.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Periodista i historiador, Clotet ha col·laborat en diversos mitjans, com l'ARA, l'Avui i El Singular Digital, a més de TV3. També va ser subdirector de l'ACN entre els anys 2008 i 2010 i prèviament havia estat el cap de premsa del Departament de Governació entre el 2003 i el 2008. Clotet també és autor de la novel·la històrica 'Lliures i Morts' (2012), escrita conjuntament amb el periodista David de Montserrat; del conte infantil 'La meva primera Diada' i del reportatge 'Voluntaris catalans a la guerra de Croàcia", publicat a la Revista de Catalunya el 2012.

La situació econòmica i fiscal de Catalunya, la competitivitat empresarial i científica o l'atractiu turístic del país són alguns dels eixos d'aquest canal permanent de comunicació a nivell internacional, que es va nomenar Programa Internacional de Comunicació i Relacions Públiques Eugeni Xammar, en memòria del periodista i diplomàtic de l'Ametlla del Vallès.

stats