Política 12/11/2014

"Els ciberatacs demostren que el 9-N no estàvem fent una costellada", defensa la Generalitat

"Algú s'ho va prendre seriosament, ha estat una mena d'encàrrec", assenyala Jordi Puigneró, president del Cesicat i director general de Telecomunicacions

Ara
1 min

BarcelonaJordi Puigneró, president del Cesicat i director general de Telecomunicacions, ha indicat en una entrevista al programa 'El Món a RAC1' que els ciberatacs del cap de setmana a la Generalitat "demostren que el 9-N no estàvem fent una costellada". "Algú s'ho va prendre seriosament, això ha estat una mena d'encàrrec", ha apuntat Puigneró, que ha assegurat que "no serà fàcil saber d'on ve l'atac".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Puigneró ha indicat que l'impacte del ciberatac va ser entre "poc i gens" per la feina de la xarxa protectora informàtica catalana, segons ha indicat el president del Cesicat. "No es va posar en risc la confidencialitat", ha resumit Puigneró.

El director general de Telecomunicacions ha indicat que està establert un protocol per destruir les dades del cens de participants a la jornada del 9-N. "Volem ser molt seriosos en aquesta qüestió", ha apuntat.

stats