Política 28/06/2017

L'ANC presenta la samarreta per a la mobilització de l'11 de Setembre

L'entitat vol homenatjar "els voluntaris" i totes les persones que han participat en els últims anys amb l'entitat

Ara
1 min
Les samarretes que l'ANC ha presentat aquest dimecres a Barcelona

BarcelonaL'ANC ha presentat aquesta tarda la samarreta per a la mobilització de l'11 de Setembre d'aquest any. En un acte a les Cotxeres de Sants, l'entitat ha explicat que la samarreta d'aquest any vol ser un homenatge a "les armilles dels voluntaris" que han col·laborat en els últims anys amb l'entitat, però també a la "gent que mai no falla" i a les persones que aquest 11 de setembre "vindran per primer cop i votaran 'sí' a l'octubre", ha afirmat el president de l'ANC, Jordi Sánchez.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La samarreta és de color groc fluorescent i hi apareix un 'sí' en una bafarada traduït en diverses llengües, com l'occità, el francès, l'anglès, el xinès, l’àrab o l’urdú. L'ANC, de fet, ja ha repartit domassos amb bafarades amb un 'sí' al centre. A la part del darrere de la samarreta hi ha les mobilitzacions de les últimes Diades des de la del 2012 organitzades per l'entitat i Òmnium Cultural.

Precisament, el president d'Òmnium, Jordi Cuixart, també ha assistit a l'acte, on ha afirmat que l'11 de Setembre d'aquest any serà "especial" perquè serà el pas previ al referèndum on, ha explicat, si guanya el 'sí' "caldrà proclamar la República l'endemà". De fet, l'ANC espera que la mobilització d'aquest 11 de Setembre es converteixi en un "clam massiu pel 'sí'", ja que serà abans que comenci la campanya pel referèndum de l'1-O.

stats