Política 26/11/2014

La reina Letícia acaba amb la tradició d'hissar la bandera espanyola a la Zarzuela

Segons informa Estrelladigital.es, els tocs de corneta i el retard d'una perruquera van desencadenar l'antipatia de l'esposa del cap d'estat vers aquesta cerimònia

Ara
1 min

BarcelonaDes de fa setmanes ja no s'hissa la bandera espanyola ni es toca la corneta a la Zarzuela. La tradicional cerimònia que es duia a terme a totes les instal·lacions militars, al matí i al vespre, ha quedat suprimida per l'enuig de la reina Letícia. Segons informa el digital Estrelladigital.es, l'esposa del rei Felip VI és la "responsable" de la mesura.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La retirada d'aquesta habitual cerimònia es deu, segons el digital, a la incomoditat de la reina pel so de la corneta i també per un incident dels guàrdies reials amb la seva perruquera. Els soldats van parar el seu cotxe quan anava a pentinar la reina i van retenir-la uns minuts fins a finalitzar el ritual militar. La irritació de Letícia va ser "majúscula", assegura el digital.

D'acord amb el protocol, el cos de guàrdia hissa la bandera espanyola a les vuit del matí i es toca la corneta a totes les instal·lacions militars. Es repeteix la cerimònia al vespre, en homenatge als caiguts.

stats