Política 17/08/2017

Lluís Llach assegura que els Països Catalans sortiran "molt beneficiats" de l'"alliberament nacional" de Catalunya

El diputat de JxSí rep el premi Canigó a la XLIX Universitat Catalana d'Estiu

Ot Serra
1 min
El diputat de JxSí Lluís Llach, en una imatge d'arxiu

Prada de ConflentEl diputat de JxSí Lluís Llach ha rebut el premi Canigó que des del 1995 atorga la Universitat Catalana d'Estiu a les persones o entitats que han col·laborat en la seva trajectòria en l'enfortiment dels Països Catalans. "Si assolim l'alliberament nacional de Catalunya, tots, del nord, del sud, de mar enllà i de terra endins, en sortirem molt beneficiats", ha assegurat Llach en la cerimònia d'entrega del reconeixement.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El músic s'ha referit a moltes de les persones guardonades en edicions anteriors com el pensador Lluís Maria Xirinacs o l'autor rossellonès Pere Verdaguer. "Gràcies a ells, en un lloc precís dels Països Catalans podem assumir el repte històric més important de la història moderna", ha assenyalat Llach.

"Sabem que tenim la complicitat de moltíssima gent, tenim un projecte de país meravellós i això ens estira cap al futur", ha sentenciat Llach, que ha sigut aplaudit per desenes de persones que han omplert la sala d'actes del Liceu Renouvier de Prada de Conflent.

stats