POLÍTICA
Política 07/10/2013

La Comunitat de Madrid portarà a consulta el finançament si Catalunya en rep un "a la carta"

El president madrileny, el popular Ignacio González, adverteix Sánchez-Camacho que no tolerarà el model de finançament singular que defensa

Ara / Efe
1 min

BarcelonaCop de porta sonor del PP madrileny a la proposta de model de finançament "singular" que defensa la líder del PP a Catalunya, Alícia Sánchez Camacho. El president de la Comunitat de Madrid, el popular Ignacio González, ha advertit aquest dilluns que demanarà que es consulti als madrilenys quin "règim" de finançament volen "si algú té la temptació de donar un règim fiscal a la carta" a Catalunya.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Aquest advertiment l'ha fet el president madrileny després d'una visita a les instal·lacions de Renault Espanya a Madrid i després de ser preguntat per la proposta de "modificació profunda del model de finançament" que avui planteja al comitè de direcció del PP Alícia Sánchez-Camacho.

Els madrilenys sí que "tenen dret" a ser consultats

Ignacio González ha assenyalat que els madrilenys "tenen dret" a aquesta consulta per "l'esforç que estan fent i el greuge que estan rebent". De fet, no només el PP de Madrid ha girat l'esquena a Sánchez-Camacho. També els populars valencians han carregat contra un finançament singular per a Catalunya, la solució que proposa el PP a Catalunya per aturar el sobiranisme.

stats