Política
Política 08/02/2011

Manuel Milián Mestre, independentista?

El periodista i polític Manuel Milián Mestre ha reconegut avui que "la solució és l'independentisme". Ho ha dit després de sentir una entrevista al corresponsal a Madrid del Financial Times

Redacció
1 min

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } Manuel Milián Mestre, membre de l'executiva del PP entre el 1989 i el 2000, ha declarat avui que “la solució és l'independentisme”. Ho ha dit durant la tertúlia d'El matí de Catalunya Ràdio, després d'escoltar l'entrevista que Manel Fuentes ha fet a Victor Malet, autor de la peça del Financial Times que la setmana passada assenyalava Catalunya com a causant dels problemes financers espanyols. “No he estat mai independentista, però seguint la lògica d'aquesta conversa, la solució és l'independentisme”.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Milián Mestre ha lamentat que el periodista elaborés el diagnòstic a partir dels efectes, en comptes de fer-ho a partir de les causes. Ha explicat que va estudiar tres anys filosofia, un dels quals dedicat en exclusiva a Aristòtil, i que l'argumentació li semblava inacceptable. El tertulià estava visiblement sulfurat, fins al punt que Fuentes li ha hagut de cridar l'atenció fins a tres cops per utilitzar llenguatge gruixut. Milián Mestre va ser un dels membres fundadors d'El País i ha col·laborat també a El Noticiero Universal, Tele/eXprés, Las Provincias o La Vanguardia. Com a polític, va ser diputat del Congrés durant tres legislatures, a banda de col·laborador de Fraga quan era ministre.

stats