Política 04/05/2015

"Els que pactin per obstruir el procés, pot ser que paguin el seu preu el 27-S": Mas, a la Xarxa, en 10 frases

"A Madrid els treu de polleguera que CiU pugui guanyar les eleccions, i van a trencar-nos les cames", etziba el president de la Generalitat davant les "intoxicacions" que el porten a pensar que "això no és un estat de dret"

Ara
2 min
Mas, durant l'entrevista a 'La Xarxa'

Barcelona1-"Els que facin pactes per obstruir el procés, pot ser que paguin el seu preu el 27-S"

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

2-"[Amb el consorci sanitari de Lleida] hi ha gent que s'apunta al soroll perquè l'interès partidista de la política de poc nivell és així"

3-"És una falsa percepció dir que a Lleida es va a la privatització. Rotundament fals. Ho alimenten els que volen fer un ús partidista d'aquesta qüestió"

4-"Innova ve de l'època del tripartit i del partit socialista. El possible nyap de tot això està en el fet de si les empreses vinculades feien concursos públics o no per contractar serveis. Però en el cas que no els fessin, probablement són faltes administratives"

5-"La tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Reus , els últims anys ha hagut d'arreglar situacions administratives que no estaven clares, ha portat els comptes al tribunal de comptes i la fiscalia, i resulta que se la té detinguda tres dies sencers i és l'última a prestar declaració. Em sembla una desproporció. Es va assabentar que l'anaven a detenir perquè 'El Mundo' ho havia tret. Això no és un estat de dret"

6-"[Sobre les informacions d'aquest dilluns d''El Mundo'] Jo tinc un cunyat -en tinc uns quants-, que treballa en una empresa on hi ha centenars de persones. Ell és treballador, sense responsabilitats directives, no té cap acció. I es presenta l'empresa com l'empresa del meu cunyat... Una multinacional catalana on el meu cunyat és un dels empleats, ara resulta que és del meu cunyat. […] Com que no em troben res a mi, no se'n surten, es tracta d'anar a trencar-me les cames. No puc dir que tot és mentida, perquè és cert que hi treballa un cunyat meu. Però tota la resta és mentida"

7-"S'ha de fer autocrítica quan hi ha tema. Però no es pot fer quan no n'hi ha. Llavors t'has de defensar davant intoxicacions i calúmnies. Perquè posant-ho tot al mateix nivell, la percepció de corrupció és molt superior a la real"

8-"CiU pot guanyar les eleccions municipals, pot guanyar les eleccions del setembre, i això [a Madrid] els treu de polleguera, i van a trencar-nos les cames a veure si ens enfonsen amb mentides i intoxicacions"

9-"Tan poc just és que es cometin irregularitats com que al final es pugui tenir anys imputada a una persona, amb indefensió absoluta, i que després no acabi en res i ningú se'n faci responsable. […] d'escàndols i corrupció n'hi ha, però de casos en què hi ha molta parafernàlia i després res, n'hi ha però se silencien"

10-"Les llistes fantasma estan emparades legalment, però s'haurien d'eradicar"

stats