ACTE INDEPENDENTISTA
Política 10/03/2012

Muriel Casals: “Un país viu és un país amb una societat civil que empeny i que no es resigna”

L'alcalde de Vic, Josep Maria Vila d'Abadal, assegura que avui "s'ha sembrat" la llavor necessària per aconseguir la independència. El president del CIEMEN, Aureli Argemí, ha subratllat que el poble ha estat capaç de crear el seu "propi GPS"

O. March / S. González
1 min

Barcelona"Un país viu és un país amb una societat civil que empeny i que no es resigna". Així s'ha expressat la presidenta d'Òmnium Cultural, Muriel Casals, en la cloenda de la constitució de l'Assemblea Nacional de Catalunya al Palau Sant Jordi. Davant més de 5.000 assistents, Casals ha celebrat que el moviment de les consultes per a la independència hagi tingut continuïtat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'alcalde de Vic i president de l'Associació de Municipis per la Independència (AMI), Josep Maria Vila d'Abadal, ha considerat que avui "s'ha sembrat" la llavor necessària per aconseguir, algun dia, la independència de Catalunya. Ha assegurat que caldrà esperar el moment just per assolir la plena sobirania i ha garantit que des de l'associació que presideix es donarà la cobertura institucional necessària per assolir la fita del referèndum el 2014.

El president del CIEMEN, Aureli Argemí, ha destacat que el poble català ha estat capaç de crear el seu "propi GPS" per aconseguir l'alliberament nacional. "El futur depèn de nosaltres, dels que creiem que la llibertat no es dóna, sinó que es desprèn de la societat unida", ha assegurat Argemí.

stats