Política 31/01/2016

Muriel Casals, hospitalitzada després de ser atropellada per una bicicleta a Barcelona

Resta ingressada a la unitat de cures intensives de l'Hospital Clínic de Barcelona, on ha hagut de ser intervinguda a conseqüència d'un traumatisme cranioencefàlic que li va provocar un hematoma que ha requerit un drenatge quirúrgic

Ara
1 min
Muriel Casals presidint la comissió del procés constituent / PERE VIRGILI

BarcelonaLa número tres de Junts pel Sí (JxSí) i presidenta de la comissió parlamentària sobre el procés constituent, Muriel Casals, resta ingressada a l'UCI de l'Hospital Clínic de Barcelona en estat estable "dins la gravetat" després de ser atropellada aquest dissabte al vespre per una bicicleta a Barcelona.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons ha informat el centre hospitalari en un comunicat, Casals ha patit un traumatisme cranioencefàlic amb un hematoma subdural que ha requerit drenatge quirúrgic.

Té també una fractura de pelvis que, segons la informació facilitada pel centre hospitalari, no comporta "cap complicació" afegida. Segons el comunicat que ha fet públic l'Hospital Clínic, l'estat de la diputada és "estable dins de la gravetat". Està ingressada a la unitat de cures intensives de l'hospital, on es recupera de la intervenció quirúrgica.

stats