Política 05/09/2013

Navarro: "Això de les eleccions plebiscitàries em sona a campanya per tenir-nos entretinguts fins al 2016"

El primer secretari del PSC insisteix que Mas només té com a objectiu la independència i no li importa "el patiment dels ciutadans"

Ara
1 min
Pere Navarro ha comparegut aquest dimarts en roda de premsa

BarcelonaEl primer secretari del PSC, Pere Navarro, no es mou ni un centímetre de la seva posició en referència al dret a decidir i al pla sobiranista d'Artur Mas, tot i l'anunci del president de la Generalitat que no convocarà una consulta si l'Estat l'hi impedeix. Mas ha dit en una entrevista a Catalunya Ràdio que si no es pot fer la consulta hi haurà eleccions el 2016, unes eleccions que es plantejaran com a plebiscitàries.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Això de les eleccions plebiscitàries em sona a campanya publicitària per tenir-nos entretinguts fins al 2016 i per augmentar el clima de tensió", ha dit Navarro en una entrevista a RNE. El líder dels socialistes ha demanat a Mas que aclareixi exactament què entén per eleccions plebiscitàries. Segons Navarro, unes eleccions són una convocatòria dels ciutadans en què els diferents partits fixen el seu projecte polític per a Catalunya.

Navarro ha titllant de "desesperant" la manera de governar de Mas i ha lamentat que només parli de la qüestió nacional i, en canvi, "no estigui intentat solucionar el problema de la sanitat, l'educació o millorar les beques de menjador". En aquest sentit, el primer secretari dels socialistes ha lamentat que CiU tombi les propostes que els socialistes van fer en el marc del ple específic sobre joventut

I ha conclòs: "Sembla que només tingui un tema al cap. No els importa el patiment dels ciutadans perquè el seu objectiu és la independència: una independència ideal en què tots seriem molt més feliços".

stats