Política 03/08/2017

El PP demana la compareixença de Joaquim Forn i Pere Soler perquè donin explicacions sobre les accions d'Arran

Els populars volen que el conseller d'Interior i el director dels Mossos d'Esquadra expliquin "quines mesures prendran per posar fi a aquest problema"

Ara
1 min
El diputat del PP, Alberto Villagrasa, en una imatge d'arxiu

BarcelonaEl PP demanarà la compareixença del conseller d'Interior, Joaquim Forn, i del director dels Mossos d'Esquadra, Pere Soler, al Parlament perquè donin explicacions sobre les actuacions que ha protagonitzat Arran aquests últims dies a Barcelona per protestar contra el turisme. El diputat popular Alberto Villagrasa s'ha apuntat a les tesis que ahir ja van defensar dirigents del PP estatal i ha criticat que la CUP es comporti com "Batasuna al País Basc", i Arran, "com Jarrai".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"No entenen ni de democràcia ni de respecte", ha afegit el diputat en un comunicat. Villagrasa vol que el Govern expliqui en seu parlamentària "quines mesures prendran per posar fi a aquest problema". El diputat popular ha relacionat el Procés amb aquestes actuacions, ja que creu que quan el "Govern català amenaça de saltar-se la llei, acaben sortint grups radicals".

De fet, Villagrasa considera que Arran "posa en perill la imatge i la convivència cívica a Catalunya". Per això, ha instat l'executiu de Carles Puigdemont a buscar "altres socis" per governar perquè la CUP té "deficiències democràtiques". El PP qualifica les accions d'Arran de "violència al carrer" i ha tornat a posar com a exemple l'atac a la seva seu.

stats