CIMERA PEL DRET A DECIDIR
Política 06/05/2013

El PSC no anirà a la propera cimera sobre el dret a decidir si no es compleixen les seves exigències

Pere Navarro assegura que el Govern omet "els problemes de Catalunya real" en fixar-se només en la consulta i fixa quatre condicions "innegociables" per ser al pacte nacional pel dret a decidir

M. Colomer / O. March
1 min

BarcelonaPere Navarro, primer secretari del PSC, ha assegurat a la sortida de la cimera pel dret a decidir celebrada aquest dilluns al Palau de la Generalitat que està "profundament decebut" amb el funcionament de la reunió i ha fet evident que considera molt complicat que els socialistes catalans se sumin al pacte nacional pel dret a decidir. "Posem quatre condicions: sortir de la crisi, una reforma federal de la Constitució juntament amb una consulta legal, no fer compatible el dret a decidir amb el sí a la independència i no fer la independència per fascicles", ha apuntat Navarro, que ja ha avançat que no anirà a la propera cimera pel dret a decidir si això no es compleix.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El primer secretari del PSC ha assegurat que el mandat que té Artur Mas és "aconseguir el diàleg per la consulta" i ha reclamat que el Govern no "prefixi" una posició per la consulta. "Hi ha feines més urgents que això", ha assegurat.

stats