Política 25/07/2017

El PSC, sobre les urnes: "Que deixin de fer declaracions i posin seny"

Ciutadans considera que el Govern fa afirmacions diferents si les fa "en privat" o si "compareix al Parlament o li fan una entrevista"

Mireia Esteve
1 min
La portaveu parlamentària del PSC, Eva Granados, en roda de premsa

BarcelonaPSC i Ciutadans són escèptics amb les afirmacions que el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, hauria fet en un sopar amb analistes i polítics en què va afirmar que el Govern ja té les urnes per al referèndum que l'executiu català té previst fer el proper 1 d'octubre. La portaveu del PSC al Parlament, Eva Granados, ha posat en dubte aquestes afirmacions perquè assegura que el Govern encara no ha presentat, per exemple, la llei sobre el referèndum "a registre".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Granados ha demanat al Govern que "deixin de fer declaracions i posin seny", perquè considera que el procés sobiranista "ha esdevingut conflicte i vol que ho deixi de ser". De fet, per a la portaveu socialista, els catalans estan "cansats amb tants anuncis".

Per la seva banda, Ciutadans considera que el Govern no fa les mateixes afirmacions "en privat que quan compareix al Parlament o li fan una entrevista". "No estan acostumats a ser transparents", ha criticat el portaveu de la formació, Fernando de Páramo. Per al portaveu, Carles Puigdemont "sap que això s'ha acabat i que és el 'game over' del Procés", i per això li ha tornat a reclamar que convoqui unes eleccions autonòmiques i que els ciutadans puguin triar un Govern "sensat i moderat que treballi per a tots els catalans".

stats