DRET A DECIDIR
Política 14/11/2013

Navarro convoca un consell nacional extraordinari per acorralar els crítics

Ho ha anunciat Antonio Balmón a La Xarxa, després que l'ARA hagi publicat que el gir del PSC amenaça de trencar la direcció i el grup parlamentari

Sara González
1 min
Pere Navarro, durant la roda de premsa

BarcelonaEl PSC ha convocat un consell nacional extraordinari per aquest diumenge per buscar l'aval del partit a la decisió de despenjar-se del procés de la consulta i evidenciar així que els dirigents crítics que no hi estan d'acord són una minoria. Ho ha anunciat el secretari d'acció política dels socialistes, Antonio Balmón, en una entrevista aquest dijous La Xarxa.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La convocatòria arriba després que l'ARA publiqui avui que el gir del PSC amenaça de trencar la direcció i el grup parlamentari. Navarro busca, així, l'aval del consell nacional a la seva decisió de despenjar-se del full de ruta del dret a decidir. El primer secretari busca blindar el seu viratge amb el suport del màxim òrgan del partit entre congressos i demostrar així que els crítics tornen a estar en minoria interna.

I és que Avancem i Agrupament Socialista no estan d'acord amb la decisió de votar en contra de demanar a Madrid el permís per fer un referèndum invocant l'article 150.2 de la Constitució, que preveu la possibilitat de traspassar a un territori aquesta competència.

stats