Política 09/04/2017

Puigdemont rep al Palau de la Generalitat dos congressistes americans

Rohrabacher i Higgins s'han reunit prèviament amb Enric Millo i Societat Civil Catalana

Ara
1 min
El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, amb els congressistes americans Dana Rohrabacher i Brian Higgins

BarcelonaContinua la internacionalització de procés sobiranista. El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha rebut aquest diumenge al seu despatx els congressistes nord-americans Dana Rohrabacher –president del subcomitè d'afers europeus de la Cambra de Representants– i Brian Higgins. Tots dos s'han vist amb el president, amb qui han conversat sobre la voluntat de Catalunya de celebrar un referèndum i sobre la situació a Europa.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La trobada, destaquen fonts governamentals, és fruit del viatge del president als Estats Units de fa dues setmanes. De fet, Puigdemont ja es va reunir fa uns dies amb Rohrabacher i dos congressistes més a la Cambra de Representants. En arribar al Palau de la Generalitat, la delegació nord-americana ha estat rebuda amb l'himne del seu país.

Abans d'anar a Palau, però, els mateixos congressistes s'han reunit també amb Societat Civil Catalana, que, segons un comunicat, els ha traslladat que "la majoria de catalans no volen la independència de Catalunya". Més tard, Rohrabacher també ha tingut una trobada amb el delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo. Segons fonts de la delegació, durant la reunió els congressistes s'han mostrat preocupats bàsicament pel jihadisme i han parlat poc del procés sobiranista.

stats