POLÍTICA
Política 04/08/2015

Romeva: "Junts pel Sí és una candidatura instrumental. Servirà per saber si Catalunya vol la independència"

El cap de llista de Junts pel Sí ha parlat a 'El món a RAC1' aquest dimarts, després que el president Mas hagi signat el decret de convocatòria de les eleccions del 27-S

Ara
1 min
Raül Romeva, durant la presentació de Junts pel Sí

BarcelonaRaül Romeva, cap de llista de Junts pel Sí per a les eleccions del 27-S, ha parlat aquest dimarts a 'El món a RAC1' després que el president Artur Mas hagi signat el decret de convocatòria per als comicis.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"El que en aquests moments toca és saber què vol el poble de Catalunya. Ara tenim la possibilitat que la gent s'expressi i tocarà respectar els resultats", ha dit Romeva, que ha afegit: "Aquesta és una candidatura instrumental. Servirà per saber què vol el poble de Catalunya, i si el que vol el poble de Catalunya és la independència, servirà per construir les estructures d'estat".

Romeva ha explicat que "la prioritat en aquests moments és tenir el dret a vot per saber què vol el poble de Catalunya" i ha conclòs que aquesta campanya "no serà una campanya normal, serà especial". "Volem que sigui una campanya molt presencial. Al territori i allà on faci falta compartir els arguments. No convèncer, compartir", ha afegit.

stats