Política 11/02/2015

Unió es planteja no fer més reunions de grup parlamentari a Madrid amb CDC

Josep Sánchez-Llibre: "Existeix un gran dubte sobre si val la pena perquè hem vist que el resultat és totalment negatiu"

Acn
1 min
Josep Antoni Duran i Lledia, acompanyat de Josep Sánchez-Llibre i Montserrat Surroca. EFE

MadridEl diputat d'UDC a Madrid i mà dreta de Josep Antoni Duran i Lleida al Congrés dels Diputats, Josep Sánchez-Llibre, ha anunciat aquest dimecres que "els membres d'UDC del grup parlamentari" s'estan "plantejant" no celebrar més reunions de grup parlamentari amb CDC després que aquest dimarts els diputats de Convergència no van acatar l'ordre del president del grup parlamentari i es van abstenir a la presa de possessió de la proposició de Llei sobre el jihadisme. "Existeix un gran dubte sobre si val la pena fer reunions del grup parlamentari perquè hem vist que el resultat és totalment negatiu", ha dit Sánchez-Llibre en declaracions als passadissos del Congrés.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons Sánchez-Llibre, els diputats de CDC no van acatar "decisions que es van adoptar al grup parlamentari" i que van ser ratificades pels dos portaveus adjunts: Pere Macias (CDC) i el mateix Sánchez -Llibre, que van ordenar als representants de CDC que es votés afirmativament a la presa en consideració de la proposició de Llei.

En aquest context, ha assegurat que el que va passar aquest dimarts "ja no és una desautorització al Comitè Executiu de CiU i una desautorització al president del grup parlamentari", sinó que també ha existit "una desautorització important del grup parlamentari de CiU".

"A la reunió d'ahir Pere Macias i jo vam acordar votar favorablement la presa en consideració a les vuit de la nit i a les nou de la nit van canviar el vot", ha lamentar Sánchez-Llibre.

stats