Política 28/09/2014

Tendenciosa, dura, tova, encertada? L'entrevista d'Ana Pastor a Artur Mas no deixa indiferent la xarxa

Tertulians, columnistes i polítics comenten a Twitter el programa 'El objetivo' d'aquesta nit

Ara
2 min

BarcelonaL'entrevista d'Ana Pastor a Artur Mas al programa 'El objetivo', a La Sexta, ha provocat una allau de reaccions a Twitter, moltes de les quals, crítiques. Columnistes, polítics i tertulians han estat durs amb la periodista, ja sigui perquè l'han trobat tova o bé perquè l'han trobat "tendenciosa".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

@QuimMonzo: "Penosa i tendenciosa @_anapastor_ . Si això és periodisme, pleguem.."

@QuimMonzo: "Shame on you, @_anapastor_ !"

Juan Carlos Girauta (@GirautaOficial): "Tan dura que tu pots ser, @_anapastor_ , i se t'escapa viu el colpista".

Carles Puigdemont, (@KRLS) alcalde de Girona per CiU, fa un joc de paraules a favor del president de la Generalitat i burleta amb la periodista: "La Pastor se'n torna amb un pam de Mas".

Pilar Rahola ‏(@RaholaOficial): "A #objectivoMas no m'imaginava que @_anapastor_ fos tan previsible i conegués tan poc el conflicte català. Versió progre dels arguments del PP"

Eduardo reyes (@eduardorepi) (president de Súmate): Les entrevistes que li van bé a @_anapastor_ són les que li faria al 'plasta' de Rajoy... Perdó, volia dir plasma.

Eduardo reyes (@eduardorepi): "El president humil, @_anapastor_ prepotent!. Aquesta entrevista era per a Iñaki Gabilondo".

Gorka KNörr (@GorkaKB): "Ana Pastor fent de Marhuenda. Mai havia estat tan veritat allò de com s'assemblen un espanyol de dretes i un espanyol d'esquerres".

@ernestfolch: Els escacs contemplen un recurs per evitar un naufragi com el d'avui d'Anna Pastor: abandonar.

Elogis a Mas

Gerard Piqué, que no ha criticat Pastor, ha lloat Mas i ha donat les gràcies a La Sexta per emetre l'entrevista.

Ella també reacciona

La periodista ha reaccionat als comentaris donant les gràcies a tothom i al seu equip. I el seu tuit ha provocat lloances.

@_anapastor_: "Gràcies a tots...als que diuen tova i als que em diuen massa dura....i, sobretot, a l'equip per la feinada d'aquests dies!!!"

Felicitacions d'un competidor

Un dels comentaris més elogiosos per a Pastor ha estat el de Risto Mej¡de, que a la mateixa hora que s'emetia 'El Objetivo', a La Sexta, tenia el seu 'Viajando con Chester' a Cuatro.

@ristomejide: "Felicitar @_anapastor_ per haver aconseguit avui que la gent la lloï i la critiqui a parts iguals, això és que va molt bé. Ganes de veure la seva entrevista".

stats