APAGADA DE TV3
Política 06/04/2011

ACPV denuncia que l'Ajuntament de València està posant traves al concert de Llach

El consistori al·lega problemes tècnics per celebrar l'acte, però Acció Cultural argumenta que no hi ha dificultats d'organització

Redacció
1 min

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } Acció Cultural (ACPV) ha manifestat que l'Ajuntament de València està dificultant l'organització del concert de Lluís Llach que clourà la manifestació en contra de l'apagada TV3 el pròxim 16 d'abril. El coordinador d'ACPV, Toni Gisbert, no ha entrat en detalls, però ha suggerit que "el consistori al·lega problemes tècnics en l'acte". Gisbert a més, ha avançat que l'entitat ho està posant "tot" de la seva part i que "no hauria d'haver-hi problemes perquè l'actuació no implica gaire dificultats tècniques".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En la mateixa línia, el coordinador ha expressat que "en qualsevol ciutat governada per un ajuntament amb un mínim de sentit de la cultura hauria de ser un honor que Lluís Llach actués de manera gratuïta en aquesta ciutat després de quatre anys d'haver-se retirat", ha lamentat. Acció Cultural ha recordat, també, que recentment actuacions com el concert d'Obrint Pas i La Gossa Sorda han tingut moltes dificultats per realitzar-se a causa dels problemes posats per les autoritats valencianes.

stats