Política 08/03/2013

Els guardaespatlles d'Ana Mato trenquen la mà a una periodista d'Antena 3

Després de l'incident la ministra de Sanitat ha trucat a la periodista per disculpar-se

Ara
1 min

BarcelonaPocs dies després que els corresponsals espanyols a Nova York decidissin plantar-se davant l'anunci que Ana Mato tenia previst fer una compareixença de premsa sense admetre preguntes, un nou incident aquest divendres demostra la tensió amb què la ministra de Sanitat viu les seves trobades amb els periodistes. Soledad Arroyo, una periodista d'Antena 3, ha denunciat en el seu compte a Twitter la "brutalitat" dels guardaespatlles de la ministra. En un primer moment, la periodista només feia referència a un cop que ha rebut a l'estómac. Hores més tard, ha afirmat que el cop li havia provocat el trencament de la base del ràdio de la mà, i que estarà tres setmanes de baixa.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Els fets de la polèmica han tingut lloc a Madrid, en l'acte de cloenda del Dia Internacional de la Dona. La presència d'Ana Mato, en el centre de la polèmica després que es fes públic que ha celebrat festes a casa seva que han estat pagades per la Gürtel, ha congregat un gran nombre de periodistes. Entre ells hi havia Soledad Arroyo, que ha intentat acostar-se a la ministra per tal de fer-li una pregunta.

La maniobra d'acostament ha estat, però, impossible, ja que els guardaespatlles de la ministra han reaccionat amb contundència per evitar que els periodistes s'apropessin a Mato. La mateixa Arroyo afirma que ha rebut un cop a l'estómac. Posteriorment, ha denunciat que durant l'incident ha patit una fractura de la mà. Estarà de baixa tres setmanes.

La ministra ha trucat a la periodista posteriorment, per disculpar-se, sempre segons el relat de la mateixa Arroyo.

stats