Política 25/10/2014

La policia confirma que el contracte d'escombraries de Toledo va ser a canvi de 200.000 euros per finançar la campanya de Cospedal

Segons la Cadena SER, la UDEF afirma en un informe policial la informació avançada per l'extresorer del partit, Luis Bárcenas

Ara
1 min

BarcelonaL'empresa SUFI, filial de Sacyr, va guanyar el concurs de l'adjudicació del servei de recollida d'escombraries de Toledo en no incloure l'augment dels sous dels treballadors i ser, per tant, l'alternativa més barata de les empreses que optaven al concurs públic. Així ho afirma l'informe policial que servirà de base per interrogar com a imputat l'exalcalde de Toledo José Manuel Molina, del PP, segons ha avançat la Cadena SER. D'aquesta manera, la UDEF confirma les sospites sobre l'adjudicació d'aquest contracte a canvi d'una comissió de 200.000 euros amb els que suposadament s'hauria pagat part de la campanya electoral de la presidenta de Castella-La Manxa, María Dolores de Cospedal, una informació que va afirmar l'extresorer del PP, Luis Bárcenas.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El jutge de l'Audiència Nacional, Pablo Ruz, investiga aquest contracte en una peça separada del cas de la caixa B del PP. El magistrat ha citat com a testimonis l'actual alcalde i secretari general del PSOE a Castella-La Manxa, Emiliano García Page, al diputat Sebastián González (PP) i a qui aleshores era viceinterventor de l'Ajuntament de Toledo, Francisco Javier Sánchez Rubio.

Amb aquest interrogatori, Ruz finalitza la part de la investigació sobre la caixa B del PP que afecta suposadament al finançament de la campanya electoral. Després s'enviarà el cas al Tribunal Superior de Castella-La Manxa, ja que hi ha persones aforades en el curs de la investigació, com per exemple el president de les Corts manxegues, Vicente Tirado, i María Dolores de Cospedal.

stats