Política 15/12/2013

Un líder d'Avancem i membre de l'executiva del PSC podria ser expulsat

El partit estudia mesures disciplinàries contra Fabian Mohedano per haver assistit al míting 'Votar és democràcia', d'ERC

Sara González
1 min

BarcelonaUn dels impulsors del moviment crític Avancem i membre de l'executiva del PSC Fabian Mohedano podria acabar expulsat de l'òrgan de direcció del partit. Segons expliquen fonts de la direcció, la comissió de garanties del partit estudiarà mesures disciplinàries contra el dirigent per haver assistit aquest dissabte a l'acte d'ERC d'inici de la campanya a favor del sí a la independència.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Fonts de l'aparell del PSC expliquen que tot podria acabar amb l'expulsió de Mohedano, que no és la primera vegada que és denunciat a la comissió de garanties. Asseguren que un militant del PSC ja va demanar mesures contra ell per haver donat suport a la creació d'una llista única a les europees que van defensar en un acte l'exconseller i exdirigent del PSC Ernest Maragall, el conseller Ferran Mascarell i l'ANC.

El dirigent d'Avancem i membre de l'executiva del PSC Jordi del Rio, que també és el responsable de qualitat democràtica del partit, ha expressat la seva "sorpresa" per la denúncia a Mohedano i assegura que demanaran explicacions als òrgans del partit per tal de verificar-ho. "Si es confirma, estaríem davant d'una falta de respecte a la mateixa comissió de garanties", afirma Del Rio.

stats