Política 10/01/2013

El jutge del cas Urdangarin bloqueja a Luxemburg 900.000 euros del soci del duc

El magistrat José Castro i el fiscal Anticorrupció, Pedro Horrach, sostenen que aquests diners formen part dels més de 4,4 milions d'euros públics que s'haurien desviat a través de la trama de l'Instituto Nóos

Enric B. Abelló
1 min
Iñaki Urdangarin entrant als jutjats de Palma. La justícia de les illes Balears té més de 70.000 casos pendents de ser jutjats.

PalmaEl jutge José Castro ha fet bloquejar un compte corrent a Luxemburg del soci d'Iñaki Urdangarin, Diego Torres, i la seva dona, Ana Maria Tejeiro.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El magistrat i el fiscal Anticorrupció, Pedro Horrach, sostenen que aquests diners formen part dels més de 4,4 milions d'euros públics que s'haurien desviat a través de la trama de l'Instituto Nóos.

El bloqueig, que es va fer fa mesos, s'ha conegut amb l'aixecament del secret de sumari d'un annex del cas Urdangarin sobre les activitats bancàries de la trama a Luxemburg i Suïssa. La fiscalia ha descobert que el duc de Palma hauria pogut fer diverses operacions bancàries al país helvètic a través de testaferros.

stats