POLÍTICA
Política 14/09/2011

Miquel Iceta: "Encara no m'he plantejat si em presentaré"

El viceprimer secretari del PSC diu que li sembla "esplèndid" que Àngel Ros aspiri a liderar el partit

Redacció
1 min

BarcelonaL'actual viceprimer secretari del PSC, Miquel Iceta, celebra que Àngle Ros s'hagi postulat per liderar al partit i hagi presentat candidatura com a primer secretari amb vista al proper congrés del partit. "Es bo poder triar", ha dit Iceta. Ros va fer pública la seva voluntat de liderar el socialisme català dilluns a la nit. Abans de l'estiu ho va fer Joan Ignasi Elena, representant del sector obiolista. Aquest dimarts, Ros va estendre la mà a Iceta mateix per sumar-se a la seva candidatura.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Em sembla esplèndid", ha dit Iceta entrevistat a El món a RAC1 quan Jordi Basté li ha preguntat què li semblava la candidatura de Ros.

Iceta diu que encara no s'ha plantejat si ell es presentarà, tal com s'especula. "Pensar en una candidatura vol dir que un s'ho ha de pensar bastant, un ha de fer bastantes coses en clau de candidat i crec que això ara no li ho puc fer al PSC, amb les eleccions en marxa". Iceta desvelarà les seves intencions després de les eleccions generals del 20-N. "Potser en aquell moment ja tenim un candidat que ha suscitat un ampli consens al partit i potser jo el que dic llavors és que l'únic que puc fer és ajudar-lo". Iceta ha afegit que no es mou per interessos personals i que té "més ambició de col·lectiu que invidividual".

Aquest dimarts l'expresident Pasqual Maragall va donar suport a la candidatura d'Àngel Ros.

stats